Antonio Izquierdo

Començà a ballar funk hip-hop, obtenint premis com subcampió d’Espanya categoria Junior i posteriorment subcampió d’Espanya categoria Professional i el primer premi en el campionat internacional MC Hip Hop Contest. Obtingué el títol de monitor de Funk Hip Hop per l'Orthos. Va continuar estudiant teatre musical a la Coco Comin, Barcelona. Va estudiar després a L’Institut del Teatre, on va obtenir la titulació de Grau Professional de Dansa Contemporània.

Va ballar en la película de Disney de Cheetah Girls 2, When in Spain coreografiat per Maite Marcos. Com també a la pel·lícula francesa Les derniers jours du monde, coreografiat per Roberto Olivan.

Ha treballat en diverses companyies de dansa nacionals i internacionals com ara Lanòmima Imperial, Plan B, Tanz Atelier a Viena, Pepe Hevia Danza, cia Proyecto Experimental, cia. Les estampades, Orianthêatre Company de París i “Think Big” a Hannover co-produït per l'Òpera de Hannover.

En d'edició del festival Inund’Art 2011, Girona, va presentar en col.laboració amb Mei Arnella, la peça Artespai, guanyadora del primer premi d’arts escèniques del festival.

Obtingué un premi a la millor perfomance amb la companyia de dansa Orianthêatre de Paris dins el festival Puf 2013 a Croàcia.

Ballarí i corèograf de diverses peces com ara: San San Kudo, Nadie quiere mirarnos a los ojos, Hi ets? Ara, And19, estrenades als festivals Nun Off 2011, La Torna del Grec a Barcelona i Sismògraf 2012 a Olot.

Ha donat classes tant a l'Escola Municipal de Dansa de Celrà com a l'escola LaBlue, Loida Grau escola de dansa i l'escola Nou espiral.