Inauguració Caravana Pop Art

Les alumnes de Nou Espiral van participar en la inauguració de la Caravana Pop Art al Centre Porsche Girona de Salt.
Tot un èxit..........!!!!!

El Centre Porsche de Salt (Girona) presenta del 27 al 30 d’abril l’exposició Caravana PopArt, The Factory by Porsche. La inauguració s’ha previst a les 20 h. del dia 28 d’abril amb l'actuació de l'Escola de Dansa Nou Espiral.

Amb motiu del llançament del nou 718 Boxster, Porsche posa en marxa la Caravana Pop Art The Factory by Porsche, un esdeveniment dissenyat per als clients de la marca i els amants de l’art; una caravana que uneix valors de Porsche com exclusivitat i acceptació social, tradició i innovació, amb els conceptes artístics d’un mite com Andy Warhol i els components del seu estudi The Factory.

El disseny del 718 Boxster que des dels seus començaments ha vençut, igual que l’art d’Andy Warhol, a la quotidianitat, va inspirar a la marca per crear en els centres Porsche una experiència única.

Al llarg de cinc mesos l’exposició recorrerà diferents centres d’Espanya i Portugal amb obres d’art presentades en suports dissenyats en exclusiva per a l’ocasió que s’assemblen a les famoses maletes Porsche Travel System. A més, dues obres addicionals, estaran exposades sobre models Porsche súper exclusius, un Boxter Spyder i un 911 Turbo S.

La mostra reuneix obres de les diferents etapes de Warhol i de The Factory, des de les dedicades a estrelles de la música com els Rolling Stones amb Mick Jagger, els Beatles, Prince o Frank Sinatra, passant pel món de la publicitat que avui dia ens envolta, i acabant per una de les grans llegendes del cinema com és Marilyn Monroe.

PREMSA